Tuesday, June 4, 2013

MEALSHAKES --> SARAPAN RINGKAS PENUH KHASIAT!!

Salam darlingsss.. Memandangkan bulan ni adalah bulan MEALSHAKES so apa kata sy story mori pasal Mealshakes! Mmg hot betul promo bulan ni, dalam masa 2 hari dah 7 sets Mealshakes + ESP sold!!  (bg sy banyaklah tu! :D) . Nampaknya semua org taknak lepaskan peluang tuk dapatkan set BUY 6 FREE 1 ini!
Mealshakes Buy 6 Free1!!

SO Apa itu Mealshakes? Siapa patut amek Mealshakes? and Why Mealshakes sgt best?
Bagi yang belum tahu Mealshakes adalah sumber multivitamin, mineral, protein and kalsium yang didatangkan dalam bentuk minuman. So Mealshakes ni boleh jadi option kepada those yang tak suka telan pil yang pelbagai, senang sahaja bancuh dalam minuman kegemaran and shake shake!!!

Siapa yang sesuai amek Mealshakes?? Secara ringkasnya Mealshakes ni sgt2 sesuai untuk
  • those yang dalam mission nak ganti puasa or puasa Sunat--> ramai customers  buat stock siap2 utk Ramadhan lagi becoz Mealshakes terbukti mampu memberi tenaga yang lebih lama waktu anda berpuasa !
  • kesihatan kanak--> yang tak selera makan or picky eater, yang sembelit, sering sakit,demam or selesama, sembelit (dm  ni ada fiber so boleh elakkan sembelit)
  • gabungkan dengan B-complex untuk jadikan set naikkan berat badan
  • ibu mengandung dan menyusu yang tak suka consume pil boleh ganti Mealshakes sebagai ganti.
Mealshakes--> minuman yang nutritious!!

Kenapa Mealshakes sgt special dan sesuai diambil tuk seisi keluarga?


1- Sumber multivitamin dlm bentuk minuman, boleh mix dlm susu, snek atau minuman kegemaran anak anda!!
2- Vanilla flavour. rasanya YUMMY, Delicious.. ! Org dewasa gemrkannya kanak2 lagilah suka!
3- Mengandungi 24 jenis vitamin and sumber mineral--> x perlu bagi pil bagai, just shake shake mealshakes aje!
4- Sarapan segera yang ringkas, mudah dan berkhasiat! Sesuai utk seisi keluarga bukan sahaja kanak2.
5- hidangan yang ideal, rendah lemak, rendah kolestrol. Elakkan anak2 anda dari masalah obess!
6- Kaya dengan sumber kalsium dan protein penting utk tumbesaran kanak2.
7- Multivatim serta prottein dalam Mealshakes memberi rasa kenyang dan bertenaga. Sgt bagus diambil bersama ESP sebagai minuman waktu sahur sepanjang Ramadhan nanti!

Gabungan mantap ESP + MealShakes!!

Jom grab Mealshakes sebelum kehabisan!! Contact me for more info --> sms/whatapps/call: 010-2204959 (ila)








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...