Wednesday, October 15, 2014

Omega Guard Minyak Ikan Terbaik!

Bismillahirahmanirahim
Salam alaik.

Sy yakin ramai antara kita yang sudah tentu tahu akan khasiat dan betapa pentingnya minyak ikan sebagai makanan otak. Ini kerana minyak ikan atau lebih sinonim dengan nama englishnya fish oil sgt tinggi dengan kandungan DHA yang bagus untuk kesihatan otak tambah- tambah lagi ibu mengandung yang memerlukan lebih DHA untuk perkembangan otak bayi i dalam kandungan.

N
Namun, mungkin tak semua tahu pemilhan minyak ikan bukan sebarangan dan tak semua minyak ikan selamat diambil ibu mengandung kerana perlu diambil kira kandungan merkuri yg mungkin ada dalam sesetengah produk minyak ikan.sebab tu ada minyak ikan yang mahal dan yang murah;)

So dalam entry kali ini mari saya kongsikan produk minyak ikan terbaik paling berkualiti and selamat di dunia tak lain tak bukan ianya adalah Omega guard!! 


Kenapa ia sangat istimewa?

1-mengandungi DHA and EPA yg sgt tinggi compare other brands.

2-satu-satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

3-Kurang bau hanyir dan rasa ikan. saiz kapsul yg kecil senang nak swallow;) kids pun boleh kunyah atau boleh picit dalam minuman.

4- sgt selamat coz ia dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini di mana proses ni menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

5-Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik. 

6-Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.


Jadi itulah 6 kelebihan utama yang membuatkan omega guard shaklee sangat istimewa serta menjadi pilihan utama ibu mengandung, untuk kulit cantik, masalah eczema malah sangat bagus untuk kurus!



=============

Untuk dapatkan product Shaklee boleh hubungi saya your trusted distributor:


Ila (SID:894213)
Whatapps/SMS/Wechat: 010-2204959
FB: Halilah Hassan
FB page: Medelavent
Penghantaran seluruh Malaysia. Servis COD di sekitar Kluang dan UTM Skudai

======================

Dapatkan penjimatan hebat product Shaklee sehingga 30% dengan mendaftar sebagai ahli shaklee!

Jom isi borang BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Dapatkan info lanjut CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

dan KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...