Friday, May 16, 2014

Cara Daftar Ahli Shaklee

Tahniah kerana anda telah membuat keputusan yang bijak untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee. So macam mana nak join Shaklee ni? jangan khuatir prosesnya sangat mudah less than 15 minutes boleh siap kerana semuanya hanya online sahaja! 

STEP 1- Discussion

Untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee first sekali saya akan tanya samada anda berminat untuk makan sendiri atau biznes. Sebabnya kalau untuk makan sendiri sahaja, saya akan treat anda sebagai customer dengan consultation terbaik dan juga dimasukkan ke dalam group khas customer saya di FB. Sekiranya  berdaftar untuk join biznes Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group2 coaching di whatapps and telegram, group FB dan juga latihan intensif yang terbaik untuk sama- sama jana pendapatan bersama Shaklee!

STEP 2-  Yuran Pendaftaran/ Pembelian

Step seterusnya, anda perlu memilih samada untuk join keahlian Shaklee melalui bayaran yuran Rm75 atau FREE membership. Jika anda memilih FREE membership anda perlu membeli mana2 product Shaklee pada harga ahli bernilai RM660 ke atas atau bersamaan 200uv,dengan cara ini anda layak mendapat FREE membership serta cash rebate RM 20++ pada bulan berikutnya. Normally customer yang memang pengguna tegar Shaklee akan memilih free membership di mana mereka akan kumpul order daripada kawan, saudara mara dan adik beradik, cukupkan RM660 dan terus inform saya utk proses pendaftaran. Kalau anda xnak buat belian pun takpe di mana anda boleh bank in pada saya RM75 shj untuk pendaftaran seumur hidup. yang bestnya membership Shaklee ini tidak akan expired selagi ada pembelian brg setiap tahun.

Dah decide? Anda boleh mengisi borang keahlian Shaklee ini untuk proses pendaftaran yang sangat mudah!

KLIK disini--> BORANG KEAHLIAN SHAKLEE


STEP 3- Confirmation

Okay, after senaraikan barang nak beli jika ada, atau memilih mendaftar dengan yuran RM75, anda boleh membuat pembayaran kepada saya di akaun HALILAH HASSAN [Maybank 151213000396; souvenirs3886@yahoo.com]. Saya akan registerkan anda melalui online dan anda boleh terus dapatkan No ID Shaklee anda dan password sebaik shj selesai pendaftaran. Pada masa yang sama juga anda akan mendapat emel serta sms dari Shaklee menyatakan order yang anda telah berjaya dibuat. Anda hanya perlu menunggu membership kit serta barang yang anda beli sampai! Ini juga bermakna anda dah officially jadi ahli Shaklee dan boleh login ke dalam sistem Shaklee untuk membuat belian pada harga ahli, seterusnya layak mendapat semua benefits lain yang Shaklee tawarkan. 

Selamat ber Shaklee bersama saya!
Samada untuk biznes atau makan sendiri, kedua-duanya pasti menguntungkan anda!

==================
Hubungi sy your trusted SID:
SMS/Whatapps/ calling (ila):010-2204959 untuk info lanjut;)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...