Saturday, May 17, 2014

Mudah dan Menguntungkan: Bisnes Online!!


Ibaratkan sudah jatuh cinta, semakin hari semakin sayang. Begitulah saya dan Shaklee yang bermula secara tak sengaja. Sebelum ni mana pernah bermimpi nak buat kerja paling mudah dan enjoy dalam dunia iaitu membuat bisnes melalui online. Betullah orang kata kuasa online tu buatkan anda boleh sebarkan produk serata dunia.



Menariknya Shaklee ni kenapa? Istimewa sangat ke? Inilah dia daya penarik yang saya dapat dengannya buat saya jatuh cinta pandang pertama:)

1- Dengan hanya yuran keahlian RM65 seumur hidup, Itulah rasanya yuran paling berbaloi, kalau agak-agak terkantoi tak reti nak buat bisnes, takla ralat sangat kan. Tapi tak wujudlah perasaan terkantoi tak reti tu sebabnya ada pada point no 2 nanti. Memang best sangat masa tu sebab ada orang yang "care" dengan kita. Upline merujuk kepada orang yang membawa saya mengenal bisnes ini dengan rela hatinya memberikan bimbingan percuma. maka tiadalah kes "touch & go" sahaja macam yang biasa kita lihat. Dah masuk ahli pastu dibiar terkontang kanting, kesian ibarat anak kehilangan ibu. Dalam group kami yang bestnya kita akan mendapat bimbingan seumur hidup (selagi masih bernafas di muka bumi ini) insyaAllah.

2- Tidak perlu beli stok pun. Kiranya stok tu disimpan oleh shaklee, dan kita hanya uruskan pembelian sahaja. Proses dia camni, jika ada customer yang nak beli produk, orang itu perlu bank in pada kita, dan kita akan bank in pula pada Shaklee, dan urusan penghantaran akan diuruskan oleh shaklee sendiri terus ke alamat customer. Mudah sangat-sangat kan? Jadi tak perlu lah kita simpan stok yang tak tentu bila kita nak habiskan jika gunakan modal sendiri.

3-Shaklee ada produk yang real. Maknanya bukan urusniaga ghaib produk tiada tapi urusan jual beli wujud. Mana boleh cara macam tu kan. Kita ada produk yang real, bukan sahaja real malah berkualiti terbaik sebab apa? Sebabnya setiap vitamin yang dikeluarkan oleh shaklee wajib melalui ujian saringan beribu-ribu kali, dibuat clinical test, bukan main suka hati keluarkan produk sahaja tapi kesannya tidak menjamin pada mereka yang mengambilnya. Konsep shaklee adalah semulajadi, selamat dan berkesan. Jika tiada ciri-ciri tersebut maka jangan haraplah ia akan lulus untuk dikeluarkan di pasaran.

3- Bisnes yang mudah hanya dihujung jari. Yelah almaklum sahaja jika ia melibatkan ibu-ibu atau surirumah, siapa yang sanggup nak kuar malam-malam untuk meeting sana sini, siapa yang sanggup tinggalkan anak dan suami semata nak pergi ketuk pintu rumah orang? Kita jual produk yang sudah dikenali ramai, hanya duduk rumah dan klik klik tekan komputer, bulan-bulan dapat berpuluh ribu. Tak ke merana siapa yang tahu betapa bestnya kan?



Bisnesnya sgt mudah dan itulah juga penyebab kenapa saya berazam utk betul2 mendaki tangga kejaayan bersama Shaklee. Anda juga pasti boleh, terutamanya mereka yang benar nekad untuk membantu suami menambhkan pendapatan keluarga di samping mengisi masa bersama-sama dengan anak. InsyaAllah jika niat kita baik, Allah pasti permudahkan:)

Shaklee the right business for all moms!

================
Nak join bisnes Shaklee bersama kumpulan kami yang best?
Hubungi saya Ila :010-2204959 hari ini!

Klik di sini untuk info lanjut Cara Daftar Ahli Shaklee!

atau boleh mengisi borang keahlian Shaklee sekiranya anda berminat bersama-sama dengan kami menjana pendapatan lumayan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...