Monday, December 16, 2013

Nutriwhite Shaklee Setanding SKII !


PRODUCT KECANTIKAN KELAS A PADA HARGA MAMPU MILIK.. NUTRIWHITE!
Jika anda sukakan sesuatu yang natural inilah jawapanya! Flawless beauty sourced by nature perfected by science! Set penjagaan kulit yg setaraf dengan brand2 terkemuka malah lebih hebat! Specialnya Nutriwhite kerana ia dibuat dari nutrien PALING TULEN and HERBA PALING TERBAIK. kesemua ramuannya adalah ORGANIK. Mmg natural habis lah senang cite!







+++++++++++++++++++++++++++++++++++

WHY MUST CHOOSE NUTRIWHITE??
-Hypoallergenic
-Against animal testing mcm Body Shop tu 
-Tidak mengandungi parabens ataupun pthalates
-Tidak mengandungi bahan berbahaya --> propylene glycol sodium lauryl sulfate atau sodium laureth sulfate
-Dibangunkan oleh saintis dan pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika dan mengambil masa 3 tahun pembangunan produk to make sure betul2 selamat dan terbaik digunakan.
-Pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperoleh daipada 16 buah negara.
-Unik, kerana pendekatan yang digunakan adalah ekslusif, khasnya untuk pencerahan.
-Gabungan optimum kesemua ramuan yg complement each other
-Selamat dan berkesan--> dlm seminggu dah dapat rasa perubahan ketaran kat kulit.. licin and sgt soft setiap jam rasa nak sentuh!:)
-Mengandungi Vitamin C (ascorbyl/glocoside), ramuan selamat dan terbukti. kesan maksimum tanpa risiko kesan sekunder.
-Mempunyai Patent-Pending Whiten-16, campuran daripada 16 nutrien botani yang baik dan membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk kulit yang lebih cerah dan bercahaya
-Harga sangat affordable and tahan berbulan-bulan..!

Berminat dapatkan set asas Nutriwhite ini pada harga cukup istimewa? Cuba dulu anda baru tahu kelainannya! As usual inbox Medelavent for more info or can text/whatapps:010-2204959 for fast respond:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...