Monday, December 16, 2013

Pengguna Tegar Shaklee? WAJIB Jadi Ahli Shaklee!


Hai Assalamualaikum!


Entry ni khas untuk Pengguna SETIA Shaklee & mereka yang dah lama JATUH CINTA dengan product Shaklee! Kenapa anda WAJIB join KEAHLIAN SHAKLEE?? Apa keistimewaanya?? Apa yang anda akan dapat bila join ahli? Oh ada rahsia di sebalik keahlian Shaklee yang anda PATUT tahu! Mari sy bongkarkan rahsianya di sini!



1-    CASHBACK/BONUS
Yes anda akan dapat CASHBACK yang akan di bank in straightaway dlm akaun anda setiap bulan apabila beli barang Shaklee dengan amount tertentu. Kalau beli dari distributor lain dia yang untung anda takkan dapat cash tu ya! That’s why sy suke galakkan customer untuk join keahlian kalau dia adalah pengguna tetap Shaklee dan tiap2 bulan mmg beli product Shaklee:) dahlah dapat beli dengan harga ahli dapat extra cashback sekali!

PLUS bila anda dah jadi pengguna tegar Shaklee anda seharusnya mendapat KONSULTASI dan TIPS terbaik dari distributor anda. Bukan dibiarkan begitu sahaja terkontang kanting tanpa guidelines sampai anda terpksa mencari-cari konsultasi nak makan vitamin dari distributor lainThat’s why sangat penting untuk anda mendaftar dengan distributor yang betul- betul supportive, berkedibiliti serta berada dalam kumpulan sokongan yang ESTABLISH & BERKUALITI!  Bukan main pilih aje tau, anda yang akan rugi nanti sbb tak dapat benefits yang sepatutnya anda dapat.

Yang paling BEST keahlian Shaklee ni takde renewal fee apa2 selagi anda menggunakan Shaklee selagi itulah membership anda akan valid. Berapa yuran keahlian? Hanya RM80 seumur hidup! Nak dapat free membership pun boleh bila purchase RM650 and above..Syiook kan?


2-    SISTEM ONLINE SHOPPING YANG COOL!
Bermula Oktober 2013 yang lepas, Shaklee dah launch system online shopping yang sgt cool! Ala- ala Zalora.Com tu. So kalau anda nak beli product sangatlah mudah dengan system ni..just click sahaja! Bukan sahaja memudahkan ahli yang nak makan sendiri tp juga pengedar2 Shaklee yang mmg aktif berbiznes.. semua details seperti shipment tracking, bonus statement, enrollment, order history dan macam-macam lagi boleh di cek hanya di depan PC..sgt menarik kan? Tak teringin ke nak join ke mudah dan dapat cash lagi tu!

3-    ORDERS DELIVERED STARIGHT TO UR DOOR BY SHAKLEE!
Part ni paling sy suke! Dahlah dapat order online pastu pihak Shaklee akan postkan barang2 td straight kepada anda.. In fact dah lama dah Shaklee buat servis ni.. sbb tu seronok berniaga Shaklee, especially surirumah tak perlu simpan stock, tak perlu bersusah payah ke pejabat postà customer order, Shaklee tolong postkan terus kepada customer anda. BEST kan? Nak berbiznes Shaklee dari oversea pun boleh!


4-    LANGSUNG TAK PERLUKAN MODAL KALAU NAK BERNIAGA!

Yes takde modal pape. In fact group kami sgt tak menggalakkan penyimpanan stock yang banyak bagi yang aktif berbiz. Means takdelah istilah nak buat loan ribu riban baru boleh biznes..
Cara nak biz Shaklee sgt simple..customer orderà customer bayar kpd andaà anda order from Shaklee online system à Shaklee postà customer terima! Simple bukan?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KENAPA MESTI PILIH & BERDAFTAR BERSAMA GROUP KAMI??

·      Dinaungi oleh MASTER yang hebat, sgt berkaliber, supportive and berkredibiliti.
·      Kumpulan yang sgt aktif dan merupakan penyumbang terbesar sales Shaklee di Malaysia.
·      Ahli-ahli akan diberikan tips2 exclusive dan access kepada group2 secret FB, Whatapps dan Telegram messenger.
·      Dibimbing secara online dan offline tentang strategy pemasaran/ info product/tips perniagaan dan lain-lain bagi mereka yang nak serius berniaga
·      Reward/hadiah istimewa  bagi mereka yang mencapai performance tertentu!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~**~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~**~*~*

TAPI AWAS!! TAWARAN ISTIMEWA à SEPERTI KONSULTASI SEUMUR HIDUP, ONLINE & OFFLINE COACHING SERTA  MARKETING TIPS & STRATEGY INI TERHAD & EKSLUSIVE UNTUK MEREKA YANG REGISTER DI BAWAH GROUP KAMI SAHAJA! KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SEKIRANYA ANDA TIDAK MENDAPAT BENEFITS2 SEPERTI INI JIKA REGISTER DENGAN GROUP LAIN.

For more info and details boleh hubungi sy your trusted Shaklee Independent Distributor:
Halilah Hassan (S.ID:894213)
Call/SMS/Whatapps: 010-2204959 (Ila)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...