Monday, April 6, 2015

Pil Pencair Lemak Ini Mampu Buat Anda Kurus!

Asaalamualaikum! Hai hai dear readers:)

Harini mau bercerita tentang pil pencair lemak yang sangat digemari dan antara yang tersangat best selling di kalangan customer saya. Tak lain tak bukan Lecithin namanya!

Ramai yang dah tahu fungsi Lecithin ni adalah untuk kurus. Agak-agak terlebih makan atau lemak- lemak dah mula muncul, cepat-cepatlah amek Lecithin. Tidak dinafikan sangat membantu.

Tapi tahukah anda bagaimana ia bertindak? Kita tak nampak sebab terus telan aje kan so the real picture apa yang berlaku dalam badan macam mana ye?

So harini mari kite membuat eksperimen. sangat mudah kalau u alls ada Lecithin kat rumah boleh buat eksperimen ni sekali.

Apa yang saya perlukan?

1- Segelas air
2- 1 biji Lecithin
3- Minyak masak lebih kurang 1 senduk kecik (atau suku cawan)
4- Sudu / stick untuk kacau

Then boleh follow step macam dalam gambar:

  1. Masukkan air dalam gelas (jangan terlalu penuh), diidkuti dengan minyak masak, minyak masak obviously akan terapung sebab less dense.
  2. Kemudian picitkan 1 biji Lecithin ke dalam minyak masak dan air tadi , taknak picit pun takpe sebab kapsul Lecithin tadi akan pecah sendiri
  3. Kacau perlahan-lahan sehingga minyak dan Lecithin bersentuhan .
  4. Teruskan kacau sehingga campuran air+ minyak dan Lecithin tadi bertukar menjadi larutan bewarna kuning keemasan dan terhasil minyak yang berbintil-bintil macam gambar no 4.
Eksperimen Lecithin pemecah lemak!



Itulah gambaran apa yang berlaku dalam badan kita, tapi INGAT ini eksperimen pakai air tau! Dalam badan kita ada asid hidroklorik yang berkepekatan tinggi so effect nya lebih power. Dengan kata lain, lagi mudah lemak-lemak terpecah bila 'berjumpa' dengan Lecithin.

Kenapa pentingnya lemak tadi pecah dan larut bersama Lecithin?

Good question! Sangat penting kerana bila lemak tadi larut, ia lebih mudah diangkut keluar dari badan melalui proses detox. Sebab itulah Lecithin ini sungguh ideal diambil bersama agen detox seperti Herblax dan Alfafa. Akan mempercepatkan lagi proses pengeluaran lemak dalam badan kita. Selain lemak-lemak yang keluar, usus juga lebih bersih badan rasa lebih ringan dan sihat!


Sebotol Lecithin mengandungi 180 biji capsules
Serving: 1 bulan bersamaan pengambilan 6 biji sehari
Harga? Dengan efek pencairan lemak yang sungguh mantap tadi harganya hanya RM55.65 sebotol!! Eh nanti dulu! Kalau nak harga lagi murah boleh join ahli tau dan bulan ni April 2015 Shaklee menawarkan penjimatan hebat seperti di bawah!






++++++++++++++++++++

Untuk dapatkan product Shaklee pada konsultasi terbaik! Boleh hubungi saya your trusted distributor:


Ila (SID:894213)
Whatapps/SMS/Wechat: 010-2204959
FB: Halilah Hassan
FB page: Medelavent
Penghantaran seluruh Malaysia. Servis COD di sekitar Kluang dan UTM Skudai

======================

NANTI DULU!!! Dapatkan penjimatan hebat product Shaklee sehingga 30% dengan mendaftar sebagai ahli shaklee! Hubungi saya harini!!

Jom isi borang BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Dapatkan info lanjut CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

dan KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE


 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...