Thursday, April 2, 2015

Penapis Air Murah dan Jimat! Rugi Tak Beli!

Assalamualaikum, salam sejahtera moga anda semua sentiasa dalam limpahan rahmat dan dipermurahkan rezeki olehNya.

Harini sy ingin kongsikan dengan pembaca kesayangan tentang penapis air mudah alih iaitu Get Clean Water Pitcher yang semakin hari semakin mendapat sambutan. Mana taknya dengan harga yang sangat berpatutan anda boleh menggunakan penapis ini sehingga tempoh setahun tanpa kos penyelengaraan, tanpa menggunakan elektrik dan paling best airnya lebih sedap tanpa kehilangan mineral- mineral penting yang anda perlukan untuk tubuh.



Kalau anda belum mempunyai penapis air di rumah, dan selama ni bergantung kepada air paip semata- mata inilah masanya untuk bertukar! Kalau anda hanya memasak air paip ketahui bahawa air yang dimasak hanya membuang kuman dan bakteria, tetapi tidak menapis kotoran yang ada dalam air anda! Selain tu sumber dan keadaan aliran paip jugak kita tidak tahu bagaimana adakah penuh dengan karat, bahan kimia dan kotoran? Air paip yang tidak ditapis mengandungi klorin, kuman, karat dan pelbagai bahan kimia yang membahayakan kesihatan. 

Risiko minum air tercemar boleh mengundang pelbagai penyakit!


Tidak perlu membelanjakan wang sehingga ribuan ringgit untuk dapatkan penapis air, dengan penapis air water pitcher Shaklee ni masalah untuk mendapat bekalan air bersih dapat diatasi! 


Dengan saiz yang portable sangat sesuai digunakan oleh pelajar- pelajar yang tingga kat hostel, maklumlah susah nak dapat bekalan air bersih kat hostel, end up terpksa beli air mineral/ air minuman si pasaraya yang pastinya menelan kosnlebih tinggi, aihh nak kene angkut lagi. Penat kan.

Juga amat sesuai diletakkan di pejabat so takdelah nak kene bawak air hari- hari ke office. 

Ciri- ciri Penapis air Get Clean Water Pitcher




Apa yang ada dalam satu set Water Pitcher ini?


Setiap set mengandungi:
1- Jug water pitcher
2- Housing kit
3- 1 + 3 FREE filters ( boleh guna sampai setahun!)

Perbandingan Get Clean Water Pitcher berbanding pitcher lain?

1- Mampu menapis lebih banyak kotoran,klorin,  bendasing serta bahan- bahan kimia berbahaya!

2- Lebih jimat!


Berapa harga penapis air ni?
Untuk satu set lengkap penapis air ni harganya hanyalah RM460 sahaja termasuk 4 filter yang boleh digunakan sehingga setahun. Setiap filter boleh menapis sehingga 80 gelen air so bayangkan kalau 4 filter means boleh tapis sehingga 320 gelen air!!

Tiada kos penyelenggaran anda hanya perlu menukar filter apabila semuanya dah digunakan. Dan kos untuk tukar filter hanyalah RM161! Eh nanti dulu!! RM161 ni bukan untuk satu filter tau tapi 3 filter!! Dan based kepada pengalaman 1 filter boleh digunakan sehingga 4 bulan. Jadi hanya RM161 utk kos air dalam masa setahun. Teramat jimat bukan?

Apa rasa air dari penapis ni? Adakah benar- benar bersih?

Haaaa yang tu saya takkan ulas lanjut.
Biar gambar - gambar di bawah ini yang berbicara;)









Ini adalah antara sebilangan testimoni pengguna yang telah menggunakan penapis air Get Clean Water Pitcher. Kalau nak letak semua penuh dengan gambar la entry ni. Hihi.

Jadi jika anda berminat untuk mendapatkan penapis air mudah alih, dan murah ini, boleh hubungi saya pengedar sah Shaklee anda.

Ila (SID:894213)
Whatapps/SMS/Wechat: 010-2204959
FB: Halilah Hassan
FB page: Medelavent

Penghantaran seluruh Malaysia. Servis COD di sekitar Kluang dan UTM Skudai

======================

NANTI DULU!!! Dapatkan penjimatan hebat product Shaklee sehingga 30% dengan mendaftar sebagai ahli shaklee! Hubungi saya harini!!

Jom isi borang BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Dapatkan info lanjut CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

dan KEISTIMEWAAN JADI AHLI SHAKLEE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...